Бронзово отличие на Effie Bulgaria, награда за Утвърдена марка“ и признание

...
Бронзово отличие на Effie Bulgaria, награда за Утвърдена марка“ и признание
Коментари Харесай

„Девин“ ЕАД с три престижни награди за лидерство и ефективност


Бронзово отличие на Effie Bulgaria, премия за „ Утвърдена марка “ и самопризнание TRUE LEADER 2022

Само в границите на няколко дни „ Девин “ ЕАД бе отличена с три влиятелни награди за устойчиви триумфи в развиването на бизнеса и успеваемост в връзката.

На 7-и декември на специфична гала Лидия Тасева –  финансов шеф на „ Девин “ ЕАД, одобри от името на „ Девин “ премията TRUE LEADERS от  ICAP CRIF Bulgaria ,  която отличава бизнеси, покриващи по едно и също време измерими и справедливи критерии за 2022 година въз основата на публично оповестени данни. Тези постижения са израз на напъните на „ Девин “ в посока достоверното водачество, основано на отговорност пред обществото и природата.



„ Да сме измежду отличените 86 компании от общо 300 за нас е доказателство, че вложенията в икономическото, обществено и културно развиване на обществото са верния път. При нас е въпрос на стратегическа цел да развиваме ефикасен и печеливш бизнес, само че в това време да резервираме, мотивираме и образоваме своите чиновници, както и да влагаме време, средства и старания за една по-добра среда на живот тук и в този момент “, разяснява Лидия Тасева, финансов шеф на „ Девин “ ЕАД.

 

На 5-и декември „ Девин “ получи премията в категория „ Утвърдена марка “  по време на 17-ия Коледен конгрес на най-голямата национална акция в поддръжка на земеделския бранш „ Да! На българската храна “.  Отличието одобри още веднъж Лидия Тасева от доктор Полина Карастоянова, изпълнителен шеф на Националния ръб по туризъм. „ Стандарт “ отличи DEVIN като утвърдена марка във връзка 30-годишнината на компанията, която за три десетилетия се наложи като стандарт за качество в бранша на минералната и изворна вода.



Преди седмица акцията „ Пчелите в никакъв случай не лъжат “ на DEVIN   Изворна  и Nitram бе отличена с бронз в най-оспорваната категория – „ Стоки “ – на влиятелните награди за рекламна успеваемост Effie   Awards  2023.

„ DEVIN Изворна е първата българска марка вода, която следи качеството на околната среда край своя извор в партньорство с интернационалната организация BeeOdiversity “, разяснява Рени Ананиева – бранд управител   на DEVIN   Изворна . „ BeeOdiversity проучва прашеца, който пчелите събират, като изследва по 22 индикатора качеството на околната среда в региона на извора. Така сме сигурни, че DEVIN Изворна е 100% чиста и недокосната от човешка ръка.  Това отличие за нас демонстрира освен успеваемостта на посланието на DEVIN Изворна, само че и потвърждава какъв брой потребителите правят оценка качеството на продуктите ни “, добавя тя.   

===

За „ Девин “ ЕАД

От основаването си през 1992 година „ Девин “ ЕАД е водач на пазара на минерална и изворна вода в България. Изворите и мястото на бутилиране се намират в екологично чист регион в района на град Девин, в сърцето на Родопа планина, откъдето идват продуктите с марка DEVIN – натурална минерална (негазирана, газирана и обогатена с витамини) и изворна вода. Фирмата е извънреден дистрибутор на енергийните питиета Red Bull и плодовите сокове Granini за България.   

„ Девин “ ЕАД е виновна компания, която влага в икономическото, обществено и културно развиване на обществото посредством начинания, ориентирани към районното развиване, опазването на околната среда и образованието.

От 2017 година компанията е част от белгийската група Spadel – водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Нидерландия и Люксембург) и Франция.

От 2021 година „ Девин “ ЕАД е сертифицирана въглеродно неутрална компания с валидация, издадена от интернационалната консултантска организация по климата CO2logic и одобрена от упълномощения и самостоятелен сертифициращ орган Vinçotte. „ Девин “ ЕАД е първата българска компания за бутилирана вода, която реализира въглероден неутралитет както на равнище компания, по този начин и на равнище артикул.

Компанията има влиятелния документ Great Place to Work® – най-високото отличие за работодателска марка и чудесно работно място в интернационален проект.

От март 2022 година „ Девин “ ЕАД е притежател на влиятелния документ B Corp™, който отличава компании, отговарящи на най-високите обществени и екологични стандарти и поемащи дълготраен ангажимент за позитивно влияние върху обществото.

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР